Den spanske kongeklub, Real Madrid, vil angiveligt overveje at skille sig af med den tyske midtbanespiller, Toni Kroos, i det kommende transfervinduet. Salget skal give økonomisk råderum til at lave større indkøb denne sommer.

Zinedine Zidane Real Madrid
Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Toni Kroos har været i dårlig form for de spanske giganter i denne sæson. Den 29-årige tysker skrev under med Los Blancos i sommeren 2014. Siden da er det blandt andet blevet til tre Champions League-trofæer og et enkelt spansk mesterskab.

Det spanske medie, AS, skriver, at klubben er parat til at afskibe Kroos til sommer, idet de vil forsøge at genopbygge truppen under den nye træner, Zinedine Zidane.

Madrid vil dog ikke lade ham gå billigt. De ønsker en anseelig sum for den tyske midtbanespiller, der tidligere har tørnet ud for FC Bayern München.

LÆS OGSÅ: Mourinho: Disse fire klubber går videre til semifinalen i Champions League

Manchester United forsøgte at lokke ham til Old Trafford sidste sommer, og hvis han bliver tilgængelig på markedet, er der nok en række klubber rundt om i Europa, der vågner op.

Real Madrid har i forvejen et stort lønbudget, og de kunne frigøre noget af rummet, hvis de kan skille sig af med Toni Kroos, hedder det ifølge AS.

Klubben er allerede ude af Champions League efter et skuffende exit til Ajax. Og i den spanske liga går det heller ikke for godt. Således er man bagud med hele 13 point til FC Barcelona.

Zidane ønsker efter sigende at bringe både Paul Pogba og Christian Eriksen til den spanske hovedstad.