Den brasilianske Real Madrid-spiller Danilo rygtes mod Serie A-storklubben Juventus. Det forventes at Danilo skal gå direkte ind, og erstatte Dani Alves.

Af Lasse D. Drescher

Den brasilianske højreback Danilo får ikke meget spilletid hos Real Madrid. Eftersom at Zinedine Zidane foretrækker at bruge spanske Daniel Carvajal frem for den 25-årige brasilianer Danilo.

(Photo: Getty Images)

Det italienske medie Calciomercato skriver nu at der er interesse i Danilo, fra en europæisk storklub. Det er Serie A-giganten Juventus, som har stor interesse i Real Madrid-backen. Mediet skriver samtidig at Real Madrid skulle have givet grønt lys, til et salg af forsvarsspilleren.

Grunden til Juventus viser interesse i Real Madrid-backen, er formentlig fordi at Dani Alves rygtes væk fra Juventus. Mediet understreger at Juventus stadig har Stephan Lichtsteiner i klubben, men det tyder ikke på at Allegri foretrækker at bruge den 33-årige schweizer.

Mediet Tuttosport skriver samtidig at det forventes, at Danilo vil koste omkring 190.000.000 kroner. Mediet understreger at prisen forventes at stige, såfremt der er flere klubber som melder sig ind i kampen.

Kan det blive endnu et succesfuldt køb for Juventus?

Juventus har tidligere haft held med at hente spillere fra Real Madrid, til klubben. Alvaro Morata var stærk hos Juve, og Sami Khedira er fast mand. Så er der venstrebacken Alex Sandro som er blandt verdens aller bedste på positionen.

Danilo kunne formentlig godt blive endnu en af de spillere, som virkelig kan slå igennem hos den italienske storklub.

Læs også: Klopp klar med skejser: Byder GIGANTISK stort på Leipzig-stjerne