Den 25-årige Real Madrid-spiller Danilo rygtes væk fra den spanske gigant. Klubben som skulle have stor interesse i Danilo, er de engelske mestre fra Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver, at Real Madrid-spilleren Danilo måske spiller i Premier League efter sommerferien. Der skulle nemlig være stor interesse i Danilo, fra en af Premier League-giganterne.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Det er mestrene fra Chelsea, som skulle have stor interesse i den 25-årige brasilianer. Mediet skriver samtidig at Danilo formentlig skal ind og kæmpe mod Victor Moses om pladsen, på den højre wing-back.

Danilo har ikke slået igennem hos den spanske storklub, efter at han skiftede i 2015 fra FC Porto. Summen som Danilo blev købt for tilbage i 2015, var omkring 235.000.000 kroner.

Don Balon skriver samtidig at Real Madrid vil forsøge at hente tæt på det samme beløb tilbage, på et salg. Det forventes dog blot at Chelsea byder omkring 185.000.000 kroner, på den brasilianske Real Madrid-spiller.

Kan de to defensive spillere erstattes?

John Terry og Nathan Aké har indtil nu forlader Chelsea, i løbet af sommerens transfervindue. Det er ifølge Don Balon derfor, at Chelsea nu har indstillet sigtekornet mod Real Madrid-spilleren Danilo.

Det er forståeligt at Antonio Conte vil ud og forstærke Chelsea-truppen. Eftersom at Chelsea vil kæmpe for at vinde Premier League-titlen igen, samtidig med at de skal deltage i Champions League.

Læs også: Cardiff afviser Hull – Så vanvittigt meget koster Zohore