Endnu en Real Madrid-stjerne rygtes nu mod den italienske storklub, Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Juventus-profilen Alex Sandro fortsat rygtes væk, fra den italienske storklub. Den 27-årige brasilianer forlader dog kun Juventus på en betingelse, og det er hvis de får opfyldt det pengebeløb de kræver.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Beløbet som Juventus kræver for Alex Sandro, ligger på omkring 375.000.000 kroner. Spilleren som Juventus så har fundet, som en mulig erstatning for Alex Sandro er en af hans landsmænd. Nemlig Real Madrid-profilen Marcelo.

Marcelo er 30 år, men lige siden Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid til fordel for Juventus. Så har Marcelo også været sat i forbindelse med et skifte til Juventus, så han kunne følge hans ven Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo og Marcelo blev ekstremt gode venner, efter deres mange år hvor de spillede sammen på venstrekanten hos den spanske storklub. Derfor ville det ikke overraske alt for mange, hvis altså Marcelo også skiftede til Serie A-storklubben.

Dog er Marcelo værdisat til omkring 450.000.000 kroner. Men der er ingen tvivl om at Juventus for alvor vil komme i betragtning, til at kunne vinde Champions League-trofæet. Hvis altså de også sikre sig den 30-årige brasilianer Marcelo.

En anden ting som Juventus nok også skal overveje, er at de formentlig også vil kunne tjene mange penge på trøjesalget, som Marcelo kan indbringe. Cristiano Ronaldo har solgt ekstremt mange trøjer, og Juventus kan formentlig tjene pengene ind igen på merchandise.

Forlader Marcelo også den spanske storklub?

Marcelo er også en fan-favorit hos Real Madrid, og han er elsket blandt de fleste i verden. Derfor kunne han formentlig også hente en del penge til Juventus, hvis altså de sikrede sig brasilianeren.

Der er ifølge mediet ingen tvivl om, at mange også vil købe Marcelos trøje.

Læs også: Manchester City har pengene klar: Juventus-stjerne nærmer sig et skifte