Real Madrid-spilleren James Rodriguez bliver gang på gang rygtet væk. Ifølge det spanske medie AS, viser italiensk storklub stor interesse i den 25-årige columbianer.

Af Lasse D. Drescher

Der bliver hele tiden skrevet om Real Madrid-spillere som rygtes væk fra Santiago Bernabeu. Det handler endnu engang om den columbianske Real Madrid-spiller James Rodriguez, som gang på gang bliver rygtet væk.

(Photo by Shaun Botterill – FIFA/FIFA via Getty Images)

Den 25-årige columbianer er tidligere blevet rygtet mod Manchester United, men det tyder lidt på at de rygter er gået i sig selv. Nu melder den italienske storklub Inter Milan stor interesse, i James Rodriguez ifølge det spanske medie AS,

Den italienske klub har fået nye ejere, og det er kinesiske rigmænd som har overtaget. Derfor bliver der smidt mange penge i Inter Milan, og det forventes at der bliver handlet stort ind hos Inter Milan.

Der er blevet rygtet en del spillere til Inter Milan, men på nuværende tidspunkt er James Rodriguez ifølge AS Inters første prioritet.

Forlader columbianeren Santiago Bernabeu?

AS skriver at Inter Milan har et bud klar på James Rodriguez, på omkring 315.000.000 kroner. Det spanske medie mener dog ikke at Real Madrid vil acceptere buddet. Eftersom at den spanske storklub vil kræve flere penge.

Læs også: Chelsea har besluttet sig om Morata eller Lukaku