Real Madrid viser ifølge spansk medie stor interesse, i den velspillende Liverpool-stjerne Mohamed Salah. Florentino Perez håber ifølge mediet på at kunne få sendt Gareth Bale til Liverpool, og så få Salah til Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at der er rygter fra Spanien, som sender Gareth Bale til Premier League. Samtidig med at waliseren skulle tilbage til Premier League, skulle en af de nuværende Premier League-stjerner samtidig en tur til La Liga.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Gareth Bale rygtes ifølge Don Balon mod Premier League, og så rygtes egypteren Mohamed Salah mod Estadio Santiago Bernabeu. Mohamed Salah har været en af sæsonens bedste indkøb i Premier League, og måske endda det bedste.

Den egyptiske landsholdsspiller har i 37 kampe for Liverpool, formået at lave 31 mål. Det er en helt fantastisk statistik for den 25-årige profil, som for alvor har slået igennem efter han skiftede til Premier League-storklubben.

Selvom Gareth Bale nu er tilbage fra sin skade, og han får spilletid hos Rael Madrid. Er Real Madrid-præsidenten Florentino Perez formentlig stadig ikke tilfreds, med waliseren. Det forventes stadig at Perez gerne vil sælge Gareth Bale.

Prisen som Real Madrid forventes at skulle byde på Mohamed Salah, ligger ifølge det spanske medie Marca rigtig højt. Dog er der ikke tal på det, men Florentino Perez ville formentlig gerne få den pris sænket gevaldigt, ved at sende Gareth Bale til Liverpool samtidig.

Er prisskiltet sat lidt for højt, af Real Madrid-præsidenten?

Florentino Perez forventer ifølge det spanske medie, at kunne få omkring 825.000.000 kroner for Gareth Bale. Dog fastslår mediet at prisen som Perez håber på at få for Gareth Bale, er rimelig høj.

Grunden til den høje pris er formentlig grundet Gareth Bale er blandt verdens bedste spillere, når han ikke er skadet og rammer sit niveau. Dog har waliseren været meget skadet siden skiftet til Real Madrid. Derfor har det været svært for Bale at slå igennem for alvor.

Læs også: Elsket og hadet: Inter-stjerne er eftertragtet blandt europæiske storklubber