Real Madrid møder Bayern München i returopgøret i Champions Leagues semifinale, men hvem starter inde for Los Blancos?

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF celebrates at the end of the UEFA Champions League Quarter Final scond leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Cristiano Ronaldo blev i weekendens kamp hvilet, og er dermed klar til at gå ind til Real Madrids uhyre vigtige kamp mod Bayern München i Champions League på Bernabeu i aften.

Den portugisiske stjerne blev i weekendens kamp sparet, sammen med Sergio Ramos, for at holde sig nogenlunde friske til den uhyre vigtige kamp mellem de to europæiske mastodonter i aften.

Raphaël Varane blev også hvilet, idet man frygtede, at han kunne pådrage sig en skade. Mens han ser nogenlunde fit ud, så er tre af hans holdkammerater meget vel ude af dagens opgør.

LÆS OGSÅ: Neville: Her er de bedste spillere i Premier League i hver sin kategori

Dani Carvajal pådrog sig en skade i forbindelse med det første opgør mod Bayern München og forventes derfor at sidde ude. Der er sågar også tvivl om Nacho og Isco, som forventes tvivlsomme til aftenens opgør.

Zinedine Zidane ved, at hans hold ikke har råd til at lave nogen fejl i aften – men hvem kan han stole på i forhold til at bygge videre på 2-1-sejren i den første runde?

Her er Real Madrids forventede startopstilling:

Målmand: Keylor Navas

Højre back: Achraf Hakimi

Midterforsvar: Raphaël Varane

Midterforsvar: Sergio Ramos

Venstre back: Marcelo

Central midtbane: Luka Modric

Central midtbane: Casemiro

Central midtbane: Toni Kroos

Central offensiv midtbane: Marcos Asensio

Angriber: Cristiano Ronaldo

Angriber: Karim Benzema

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Hakimi – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio – Ronaldo, Benzema

LÆS OGSÅ: CHOK: Massiv byttehandel – Salah skifter til Real Madrid