Liverpool har forespurgt Real Madrid om to spillere som en del af en byttehandel med Mohamed Salah. Det skriver det spanske medie, Don Balon.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Salah har været kædet kraftigt sammen med et skifte til Real Madrid som et resultat af hans imponerende form for Liverpool, siden ankomsten fra Roma i sommer.

I følge Don Balon, så er ledelsen på Anfield godt klar over, at præsidenten på Estadio Santiago Bernabeu, Florentino Perez, er desperat i henhold til at hente egypteren.

Det spanske medie skriver videre, at de har fortalt Perez, at de har værdisat deres stjernespiller til 176 millioner pund, 200 millioner euro eller 1,48 milliarder kroner i et forsøg på at skræmme dem væk.

LÆS OGSÅ: Har Klopps højre hånd forladt Liverpool? Her er sandheden

Florentino Perez er ikke villig til at imødegå det kæmpemæssige beløb, men har angiveligt fortalt Liverpool, at han er parat til at afsætte en spiller i håbet om at nedsætte prisen for Salah.

Liverpool har dog en helt anden idé. Don Balon skriver, at de har foreslået Perez, at angriberen Gareth Bale og målmanden Keylor Navas indgår som en del af byttehandelen.

Bale er på det seneste blevet siet fra, mens Real Madrid gerne vil erstatte Navas med Manchester Uniteds stjernemålmand David de Gea.

LÆS OGSÅ: CHOK: Messi vil have Neymar til Barcelona – kæmpe byttehandel med PSG

Selv om begge spillere har en høj pris, så er Perez angiveligt med på idéen.

Salah har nettet 43 gange for Liverpool i denne sæson. De imponerende præstationer har gjort, at han er blevet kåret til årets spiller i Premier League.

Den 25-årige egypter har kontrakt med klubben frem til sommeren 2022. De øverste mænd på Anfield er villige til at belønne ham og skræmme eventuelle købere væk ved at give ham en lønforhøjelse, som vil fordoble hans indkomst.

LÆS OGSÅ: Emre Can forlader Liverpool: Skriver under på en fem-årig kontrakt med denne klub

Jürgen Klopp er dog overbevist om, at Salah ikke forlader klubben efter en enkelt sæson hos dem.

– Det er ikke en situation, jeg end vil bekymre mig om. For omkring ni måneder siden skiftede han hertil for at tage et skridt op – og det gjorde han.

– Han tog beslutningen om at komme til Liverpool. Han havde andre muligheder på hånden, men han ønskede at komme hertil. Jeg tror ikke, han forlader klubben efter kun et år, sagde Liverpools træner.

LÆS OGSÅ: Åh nej: Salah tildeles måske tre dages karantæne efter episode mod Stoke

Klummeskribent på Starsport, Paul Merson, har opfordret Liverpool til at afslå alle indkomne bud på Salah.

– Hvis de virkelig gerne vil opnå noget i næste sæson, så bliver de nødt til at beholde ham, skrev Merson i sin klumme på Starsport.

LÆS OGSÅ: Vidunderdreng skifter til Manchester United: Har afslået både Chelsea, Liverpool og Manchester City