Liverpool har tabt kampen om at holde Emre Can i klubben, efter han har ageret som en kontrakt-rebel på det seneste. Midtbanespilleren har i stedet skrevet under på en fem-årig kontrakt med Juventus, forlyder det fra flere italienske medier.

Den tyske landsholdsspiller må i øjeblikket se kampene på tribunen, da han er ude med en skade. På det seneste har han tøvet med at skrive under på en forlængelse med Merseyside-klubben, og han kan derfor skifte kvit og frit til sommer.

Can har længe været kædet sammen med et skifte til Juventus, som har jagtet ham siden januar måned i år. Tuttosport og Gazzetta dello Sport, to store italienske sportsmedier, hævder nu, at aftalen er en færdig sag.

Mens Can stadig, officielt set, mangler at skrive under på de sidste papirer, så er han efter sigende nået frem til en aftale med Juventus om en kontrakt på fem år. Den Gamle Dame har været ivrig efter at binde Can til en kontrakt, da også Paris Saint-Germain på det seneste har vist interesse for midtbanespilleren.

LÆS OGSÅ: Åh nej: Salah tildeles måske tre dages karantæne efter episode mod Stoke

Den 24-årige er dog, efter sigende, mest opsat på at skifte til Torino.

Der er angiveligt kun et par få detaljer tilbage, før Juventus kan gøre handlen officiel. Offentliggørelsen sker efter alt at dømme, når sæsonen er slut.

Juventus har gjort det til en prioritet at hente en ny midtbanespiller ind denne sommer. Claudio Marchisio og Cans landsmand, Sami Khedira, træder nemlig ind i efteråret af deres karrierer, og det er derfor vigtigt at bygge op med en ny stamme.

LÆS OGSÅ: Vidunderdreng skifter til Manchester United: Har afslået både Chelsea, Liverpool og Manchester City

Can har måske allerede spillet sin sidste kamp for Liverpool på grund af problemer med ryggen, som holder ham ukampdygtig.

Klubben får som bekendt Naby Keita ind til sommer, og derfor har The Reds da også allerede erstatningen klar.

LÆS OGSÅ: Neymar til Real Madrid? Her er det ultimatum, han har stillet