Neymar har efter sigende anmodet Real Madrid om at gennemføre tre store indkøb, før han vil overveje et skifte til Bernabeu.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Real Madrid forventes at sprænge banken i det kommende transfervindue. Et stort eftersyn på den store trup behøves efter en skuffende sæson i La Liga, hvor man ikke formåede at forsvare mesterskabet.

Adskillige medier hævder, at Paris Saint-Germains helt store stjerne, Neymar, er på toppen af Reals ønskeliste, men han ønsker kun at skifte til klubben, hvis der bliver købt stort ind til sommer.

Det spanske medie, Diario Gol, hævder, at Neymars far har været i forhandlinger med klubpræsident Florentino Perez.

LÆS OGSÅ: Åh nej: Så længe er Robben og Boateng ude

Her har han lagt kortene på bordet, og fortalt, hvad det helt præcist er, Neymar ønsker.

Med tre nye emner på ønskelisten, mener Neymar angiveligt, at klubben skal give plads til de kommende indkøb. Derfor er han også af den opfattelse, at Keylor Navas, Gareth Bale og Karim Benzema skal smides væk.

Diario Gol skriver, at Neymar mener, at Madrid skal investere pengene fra salget af de tre føromtalte spillere til at hente tre superstjerner.

LÆS OGSÅ: Gerrard er ikke i tvivl: Han er den bedste spiller i verden

Chelseas belgiske stjerne, Eden Hazard, er angiveligt førstevalg hos Neymar. Mo Salah regnes som et alternativ.

Det rygtes også, at brasilianske Neymar ønsker at Los Blancos skal hente en ny målmand. David de Gea formodes at være det foretrukne valg.

Derudover ønsker Neymar også at hente sin holdkammerat og landsmand, Marquinhos, fra PSG til Real Madrid.

Real Madrid har været skuffende i La Liga i år, og er pt. placeret på en tredjeplads. I Europa er det dog gået noget anderledes, og med en 2-1-sejr ude mod Bayern München, er man nu kun én kamp fra finalen. Returopgøret spilles i Madrid tirsdag klokken 20.45.

LÆS OGSÅ: Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er Gareth Bales nye klub