De Røde Djævle har handlet hurtigt. De har nemlig snuppet en gedigen vidunderdreng foran alle konkurrenterne. Der er tale om den slovakiske midtbanespiller, Martin Svidersky, der skal forstærke klubbens ungdomshold.

Chelsea, Liverpool og Manchester City må alle sig slået af Manchester United. I hvert fald, når det gælder købet af den 15-årige Martin Svidersky.

Den 15-årige slovak har imponeret alt og alle i hjemlandet østpå. En række af Europas topklubber har undersøgt mulighederne for at hente ham til netop deres klub.

Svidersky, som hidtil har været en del af den slovakiske klub, Presov, har tilbragt tid hos Chelsea på prøvetræning. Her han jævnligt trænet med på klubbens træningsanlæg i Cobham.

LÆS OGSÅ: Tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller indrømmer: Jeg fortryder jeg ikke skiftede til Manchester United

Såvel som en prøvetræning hos Chelsea har han også trænet med hos Manchester United, Liverpool, Manchester City, Celtic, Inter Milan og Borussia Dortmund.

På trods af interesse andre steder fra, så valgte den unge slovak altså at skrive under med De Røde Djævle. Her har han fået kontrakt indtil 2021.

Mens han håber på at kunne få spilletid hos José Mourinhos førstehold på Old Trafforrd, så forventes det, at Svidersky tiltræder klubben næste sæson på klubbens U18-hold, hvor træneren hedder Kieran McKenna.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er rasende: Derfor solgte Chelsea Mohamed Salah

Efter at kontrakten var underskrevet, tog Svidersky selvfølgelig brug af de sociale medier. Heriblandt Instagram, hvor han skrev følgende.

– En dag, som jeg aldrig vil glemme. Jeg er lykkelig over at kunne skrive under på min første kontrakt med Manchester United.

– Jeg vil gerne takke min familie, venner, men især Gud for den store støtte.

– Mange flere ting vil ske i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona lurer på Liverpool-flop som Iniestas erstatning