Af Anders Lang Jensen

I det netop lukkede transfervindue lignede det franske vidunderbarn Kylian Mbappé en ny mand hos Real Madrid, men i stedet skiftede den unge franske guldfugl til hovedstadsgiganten Paris Saint-Germain på transfervinduets sidste timer.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Hos kongeklubben i Madrid planlagde man ellers at skifte ud på den forreste angrebsposition, med Karim Benzema en mand der var ønsket ud af klubben for i stedet at gøre plads til landsmanden fra AS Monaco.

Men det kollapsede skifte til den spanske hovedstadsklub gør at, den tidligere Lyon-stjerne fortsætter som spydspids i Real Madrid-angrebet i hvert fald et enkelt år mere. Man planlægger dog fortsat, at afløse Benzema på sigt eftersom præsident Florentino Perez ikke har det store til overs for den franske angriber.

En stor strategi er ifølge det spanske medie Diario Gol i gang hos præsidenten og resten af ledelsen i den spanske gigantklub. En kompliceret handel mellem to store rivaler mellem Real og Atletico i det spanske er hvad, Los Blancos på Bernabeu forbereder.

Næste sommer skal der nemlig en ny angriber ind, hvilket definitivt betyder et farvel til Karim Benzema, og i stedet vil man købe en anden franskmand i Atletico. Antoine Griezmann er manden, der er udset til at danne fremtidens fronttrio for Real med al sandsynlighed Ronaldo og Bale som partnere.

Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images

Den franske landsholdsstjerne har en frikøbsklausul med Diego Simeones mandskab på €100m altså svarende til rundt regnet 750 mio. danske kroner. Dette er en pris, der langt fra skræmmer ledelsen hos Real Madrid, som er mere end klar til at ligge disse penge på bordet næste sommer for Griezmann, slutter avisen.