Af Anders Lang Jensen

En mand, som må siges at være mere eller mindre omdiskuteret i disse dage, er Arsenal-manager Arsene Wenger. Den aldrende franskmand sidder løst i sædet hos Arsenal-holdet, der er inde i en dyb krise i denne sæson.

Til sommer forventes det af mange, at den rutinerede træner forlader Emirates Stadium i London efter mere end 20 års tjeneste som manager for klubben. Trænergerningen er dog ikke nødvendigvis færdig af den grund.

I dag i de altid interessante engelske medier er en nyhed omkring den franske manager dukket op. ifølge avisen Daily Star vil man i ledelsen hos Everton tilbyde Arsene Wenger jobbet som manager for klubben, hvis den nuværende Arsenal-træner skulle stoppe eller få sparket i London-klubben.

Ejeren af klubben Everton Farhad Moshiri skulle ifølge avisen se Wenger som den perfekte mand til at lede klubben videre og tage manager-jobbet. Lige nu sidder Sam Allerdyce som manager, men skulle muligheden opstå for at hente Wenger, er ejeren angiveligt klar til at gøre det.

På listen over mulige navne, der skal kunne tage over i trænersædet hos Liverpool-klubben, topper franske Wenger altså, og selvom alderen er høj, betyder rutinen noget for den stenrige ejer af Everton. Wengers fremtid kan være dramatisk og interessant, hvis et skifte til Everton går igennem.

4 nederlag i træk er facit for Arsene Wenger og resten af Arsenal, der i går måtte se sig slået af oprykkerne Brighton i den engelske Premier League. En kamp der meget vel kan definere Arsenals sidste sæson med franske Arsene Wenger ved roret.

Flere eksperter og fans har udtalt deres frustrationer omkring Arsenal-holdet og tiden er ifølge mange rigtig for Wenger til at forlade rollen som manager efter så mange sæsoner i engelsk fodbold. Nye kræfter må til, og Arsenals fans og deres kampagne ”Wenger Out” tager til.

LÆS OGSÅ: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!