The Reds er på vej til at avancere sig videre til semifinalerne i Europas fornemmeste turnering, Champions League. En af heltene fra triumfen i 2005 mener, at holdet er i stand til at slå ethvert andet mandskab på de europæiske breddegrader.

Liverpool kan slå alle hold for tiden. Det mener John Arne Riise, den tidligere Liverpool-spiller og norske fodboldlegende. Han mener, Jürgen Klopps mandskab er i stand til at vinde Champions League i 2018.

The Reds startede deres europæiske rejse i denne sæson i playoff-fasen, da holdet havde sikret sig en fjerdeplads i 2016/17-udgaven af Premier League.

LÆS OGSÅ: Vanvidsrygte: Fellaini har fået tilbud fra Liverpool

En længere rejse har dermed fundet sted. Først forbi Hoffenheim, siden gruppespillet, Porto og så stødte man ind i Manchester City i kvartfinalen.

Her etablerede man et godt udgangspunkt med en 3-0-sejr i den første kamp. På baggrund af denne kamp, føler en af heltene fra 2005, at Liverpool kan gå hele vejen.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Således fortalte Riise til Sky Sports:

“Dette år, selvom det kommer til at være meget tæt, har de en god chance for at gå hele vejen. Man har hold som Barcelona, Real Madrid og Bayern München, som stadig er med, og man er stadig nødt til at gå videre mod City.

“Der er nogle gode hold tilbage, men hvis de spiller som de gjorde på Anfield i onsdags (mod Manchester City, red.), så er der ikke mange hold, der kan stoppe dem.

“En klub som Liverpool bør altid være med i kvart- eller semifinalerne i Champions League. Den skal kunne konkurrere mod de bedste klubber i verden.

“Jeg tror, fansene har ventet på det. Det har spillerne selvfølgelig også. Det er den bedste turnering, man som spiller kan deltage i, og man prøver at give noget tilbage til fansene, når man når dertil.”

Liverpool skal på tirsdag forsøge, om de kan leve op til deres præstationer i den første kamp, når Manchester City venter på Etihad i returopgøret. Ét enkelt udebanemål af Klopps tropper vil dog gøre, at hjemmeholdet skal bestige et bjerg, før de kan komme videre.

LÆS OGSÅ: Avis: To klubber i Danmark undersøges af FIFA