Endnu engang tækker Sterlings opførsel uden for banen opmærksomhed, og denne gang reagerede Liverpools træner Brendan Rodgers meget stærkt.

Først blev Raheem Sterling optaget i offentlig sammenhæng med en vandpibe, hvilket den engelske presse blev meget forarget over, hvor blandt andet det kontroversielle og Liverpool kritiske medie The Sun havde taget et billede af Raheem Sterling med en vandpibe, og kort tid senere er Raheem Sterling nu blevet fanget i optagelser, hvor han inhalerer lattergas. Inhalering af lattergas er ikke ufarligt og selvom det ikke er ulovligt har der bare i England siden 2006 været 17 dødsfald rapporterer den engelske avis The Mirror.

Brendan Rodgers pointerede overfor den britiske presse at Sterlings opførsel ikke var passende, og at det ikke var professionelt at lave den form for stunts.

Brendan Rodgers: “Den er faktisk ikke længere end det! Jeg vil snakke med ham [ed. Raheem Sterling]. Vores spillere skal være super-profesionelle. Det er han [ed. Steriling] i allerhøjeste grad. Jeg vil snakke med Raheem om det her. Indtil andet er sagt så tager vi den internt i gruppen.”

Crystal Palace v Liverpool - Premier League

Er Sterlings opførsel i orden?

Fodboldspilleren mener: Der er ingen tvivl om at Raheem Sterling er en kontroversiel spiller – særligt uden for banen. Det kan umiddelbart opleves forargeligt, men vi tror og mener, at det er et udtryk for den rebelskhed og fandenivoldskhed som gør Raheem Sterling til en fantastisk spiller. Sterlings passion for fodbold finder han i hans vilde tilgang til livet, og det kan godt være han ikke altid laver de moralsk mest passende moves, men så lang tid han ikke undertrykker sin vitalitet og grove fremtræden så er det et rigtigt positivt træk ved ham. At The Sun kritisierer ham tror jeg ikke skal tages personligt men som et udtryk for det had forhold der er imellem The Sun og Liverpool,