Men tilbage i barndomsklubben hvor det hele startede fortæller en træner følgende om Richarlison: “Han spillede på bare tæer. Han var barfodet. Det var han den eneste der var. Alle de andre havde sko, mere eller mindre slidte. Men de havde sko. Nogen gange havde han sko, men det var ikke ofte. Flere gange løb han 9 kilometer for at komme til træning og andre gange spillede han uden sokker, eller med kun én. Simpelthen fordi hans familie ikke havde råd.

LINEUP: De bedste transfers i Premier League denne sommer

9000 kilometer og 10 timer hjem – uden penge

Men transferen til America Mineiro var ikke helt uden problemer. For først var han, som 16-årig taget 9000 kilometer hjemmefra for at prøvetræne med Figueirense, men de ville ikke have ham alligevel. Selvom de næsten havde lovet ham en kontrakt inden prøvetræningen. Så for at komme hjem måtte han bruge 10 timer med offentlig transport – og uden mad og drikke for det havde han ikke råd til.

Men så fik han muligheden for at prøvetræne med netop America Mineiro, der på daværende tidspunkt spillede i den næstbedste brasilianske række. Han rejste hjemmefra med kun penge til turen med bus. Så hvis han ikke fik en kontrakt måtte han tage tomhændet hjem på tommelfingeren og uden mad. Men det gjorde han ikke. Han fik en kontrakt. Hjalp klubben til oprykning den kommende sæson og kunne for de hårdt tjente penge købe et lille hus til sin far.

Og det var, ifølge ham selv hans største ønske og første mål.

I dag er han Evertons dyreste fodboldspiller nogensinde. En af de mest lovende talenter i engelsk fodbold i skrivende stund og så er han delt topscorer i hele Premier League i øjeblikket….