Den erfarne Valencia-målmand Diego Alves rygtes efter en del sæsoner på Mestalla væk fra klubben. Der er ifølge et spansk medie interesse fra flere klubber. 

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Football-Espana skriver at den erfarne Valencia-målmand Diego Alves, formentlig forlader den spanske klub. Alves forventes allerede et Valencia-exit i løbet af dette transfer vindue.

(Photo: Getty Images)

Den 32-årige brasilianske målmand, har været en vigtig spiller for den spanske klub, igennem de seneste par sæsoner. Rygter fortæller samtidig at Diego Alves formentlig skifter til et af de større hold fra Serie A.

Det er Serie A-storklubberne AS Roma og Napoli, som ifølge det spanske medie viser stor interese i Valencia-målmanden. Det forventes samtidig at Alves blot bliver solgt for omkring 45.000.000 kroner.

Mediet slutter af med at nævne, at der dog er en spansk klub som viser interesse. Real Deportivo er klubben, men det forventes at Diego Alves helst vil til en stor italiensk klub, end den mindre spanske klub.

Valencia-målmandens karriere

Diego Alves startede sin senior-karriere ud hos det brasilianske hold Atletico Mineiro. Derefter gik turen til den spanske klub Almeria, hvor Alves tilbragte fire sæsoner. Til slut tog Alves turen til Valencia, hvor han har spillet de sidste seks sæsoner.

Det spanske medie mener at grunden til at Diego Alves forventes at forlade Valencia, er grundet hans løn. Mediet mener at Valencia ikke mener han er den løn værd, som han får. Det er så derfor de vil sælge Alves.

Læs også: Roque Mesa til Swansea: Liste over de dyreste spaniere i klubbens historie