Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

AC Milans bestyrelsesformand Adriano Galliani har bekræftet, at Roma er tæt på at gennemføre en handel med den italienske angriber, Stephan El Shaarawy.

El Shaarawy er 23 år, og er lige nu lejet ud til Monaco, men rygtebørsen har på det seneste sendt ham hjem til Serie A.

Roma-træner, Luciano Spalletti, afslørede i weekenden i et interview, at han havde talt med El Shaarawy om et øjeblikkeligt lejeophold med henblik på at gøre aftalen permanent.

Med Gervinho – som forventes at forlade den italienske hovedstad til fordel for den kinesiske Superliga før januars transfervindue lukker – vil det give mening for Roma at lave denne handel, som Milans bestyrelsesformand har bekræftet er tæt på at ske.

”Det er meget tæt på at ske – vi vil se, om vi kan lukke aftalen i dag” udtalte Galliani tidligere i dag til det britiske fodboldmagasin, FourFourTwo.

Shaarawy har optrådt flere kampe fra bænken, end han har startet inde i denne sæson for Monaco i Ligue 1, og har endnu ikke scoret sit første mål for monegaskerne.

Stephan El Shaarawy blev udråbt til at være et af Italiens største talenter, da han i sommeren 2011 skiftede til AC Milan fra Genoa. Siden da er hypen omkring ham dog stilnet en smule af.

Læs også: Chelsea og Liverpool har jagtet ham – Nu afslører han, hvor han vil hen