Den belgiske landsholdsspiller Romelu Lukaku blev hentet til Old Trafford af netop Jose Mourinho og måske er det en af de grundene til, at angriberen forsvarer og roser den ny fyrede Manchester United-træner.

Jose Mourinho har ‘gjort det godt’ føler Romelu Lukaku, der tidligere både har spillet for Chelsea og Everton i den engelske Premier League. Flere eksperter og medier mener dog, at Jose Mourinho ikke har gjort andet end af køre The Red Devils, som Manchester United også kaldes, i sænk. Til sidst var den portugisiske trænet hadet af de fleste fans og selv spiller havde opgør med træneren.

Men den holdning deler Romelu Lukaku altså ikke. Det skriver Goa.com i dagens avis. Mourinho stod i spidsen for den røde del af Manchester i to sæsoner, og det blev faktisk til hele tre titler i første sæson. Anden sæson blev dog trofæ-løs.

Lukaku i modvind: Overvejer nu seriøst sin fremtid i United

Mourinhos efterfølger er blevet den tidligere United-spiller Ole Gunnar Solskjær, der indtil trænerjobbet i United kun havde træner Molde i den bedste norske række. Planen er, at han skal være træner frem til sæson-afslutning. Og han er startet rigtig godt. Faktisk har mandskabet vundet de seneste otte kampe i træk. Om det er trænerens skyld er svær at sige.

Lukaku siger: “Jeg vil ikke sammenligne Ole Gunnar Solskjær. Jeg synes at Mourinho gjorde det godt for klubben. Han vandt trofæer og jeg har stor respekt for ham. Han er manden der købte mig til klubben. Han fortjener ros og respket. For sin indsats i klubben.”