Den evige rivalisering mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo udviklede sig drastisk i går, da Messi overhalede Ronaldo som frisparksekspert. Det er ellers en disicplin, som portugiseren mestrer til fulde. Men ifølge Metro..co.uk har han kun scoret 2 frisparkmål i de sidste 16 måneder, og igår scorede Messi 2 mål på 9 minutter! Tidligere ansås Ronaldo som den bedste frisparkskytte af de to, men det opfattelse skal nok revurderes.

De to smukke mål blev scoret for Barcelona imod Sevilla i Supercuppen, som blev spillet i Georgien. Barcelona vandt 5-4 over et heroisk kæmpende Sevillamandskab. Sevillas præsident, Jose Castro, var efterfølgende ekstremt imponeret af Messi

Jose Castro: Messi is an Alien

Noget af en udtalelse, men så er det nok nemmere at acceptere et nederlag efter forlænget spilletid. Udover en extra-terresrial kaldte Castro også Messi for et geni.

Ifølge thesportsmole tillagde Castro Messi det meste af æren for Barcelonas sejr. Han sagde også, at Sevilla havde fået vist verden, at det er et stærkt hold som kommer til at spille med om titler i den kommende sæson.

Det tegner til en rigtig spændende sæson, som igen vil byde på endnu en duel mellem Ronaldo og Messi om at være verdens bedste fodboldspiller. Messi har fået en rigtig god start, og frisparkbolden er nu på Ronaldos banehalvdel.
Læs også: Messi som bisse og Sindssygt muligt bud på Ronaldo