Den nuværende Napoli-forsvarsspiller Raul Albiol advarer sin tidligere holdkammerat og beder ham om at sænke sit ambitionsniveau og sine forventinger til ham selv. For Cristiano Ronaldo kommer aldrig til at score 40 mål i den italienske Serie A.

Den portugisiske landsholdsspiller, der efterhånden har rundet 33 år, scorede i sidste sæson på den anden af 40 mål i løbet af sæsonen. Det gjorde ham til en af de tre mest scorende spiller i hele Europa. Sammen med Messi naturligvis og Mohamed Salah fra Liverpool. Nu har Ronaldo så skiftet arbejdsgiver og han skal forsøge at gøre kunsten efter hos ‘Den Gamle Dame’ i Torino.

Læs om nøgen Ronaldo, der pralede med sit bedre udseende end Messi

Men det bliver aldrig en realitet mener Napoli-forsvarsspiller Raul Albiol, der kender alt til den bedste italienske række. Siden 2013 har han spillet i Serie A, så han ved hvad han snakker om.

Raul Albiol siger: “Det er sandt, at fodbold i Italien er en mere taktisk og defensiv affære. I hvert fald, hvis man sammenligner med La Liga. Rækken er mere fysisk og man skal vide hvordan man skal agere og spille.”

“Cristiano er en fantastisk spiller. Med kvalitet i alle spillets facetter. Men i Italien kan han få det sværere end tidligere. Jeg tror han får svært ved at score 40 mål. Og jeg håber det heller ikke for det ville være godt for Juventus og ikke godt for Napoli. Som er den klub jeg spiller for.”

Stadig farlig selvom man ikke scorer 40 kasser

Men selvom Ronaldo ikke kommer til 40 mål, så er Raul Albiol stadig klar over truslen fra den fem-dobbelte Ballon d’Or-vinder. Det skriver det engelske medie Goal.com. Han siger, at Ronaldo stadig er den største trussel i rækken. Og at han er Juventus’ bedste våben.