Selvom Real Madrid ikke kan blive spanske mestre, så forhindrer det bestemt ikke Cristiano Ronaldo i at lave mål. Madrid mødte nemlig Getafe på hjemmebane i sæsonens sidste La Liga-kamp lørdag aften. Her blev det til et hattrick for portugiseren, som hermed kom op på hele 48 sæsonscoringer og det er ny rekord. Ronaldo tangerede altså sin egen gamle rekord fra sidste sæson, som lød på 45 mål.

Målfest og norsk jubel

Med Barcelonas for nyligt sikrede mesterskab, havde Real Madrid kun æren at spille for. De tog dog kampen meget seriøst og selvom kongeklubstræneren Carlo Ancelotti havde sat, hvad der lignede et halvt førstehold, så kørte spanierne midterklubben fra Getafe midtover. Kampen endte 7-3 og gav anledning til norsk jubel. Unge og talentfulde Martin Ødegaard fik for første gang spilletid på førsteholdet. Han blev skiftet ind efter en times spil, til fordel for målliderlige Ronaldo, der udgik med stående klapsalver fra Madrid-fansene.

Ingen titler er typisk lig med trænerfyring

Det er efterhånden blevet en tradition, at hvis ikke der ligger titler på bordet, når sæsonregnskabet skal gøres op i Real Madrid, ja så kan man som Madrid-træner inden længe forvente en fyreseddel. Real Madrid og Carlo Ancelotti har ikke vundet et eneste trofæ i denne sæson. En andenplads i La Liga og semifinalen som endestation i Champions League er det blevet til, og det er så utilfredsstillende, at Madrid-ledelsen har kaldt Ancelotti til evalueringsmøde. Skulle det ende med en fyringsseddel til italieneren, så står AC Milan eftersigende klar til at tilbyde træneren en kontrakt, der siger, at Ancelotti gerne må tage sine egne assistenter med til Milano. Dette håber Ronaldo og James dog ikke på, der gerne fortsat vil arbejde sammen med den 55-årige træner.

Stor træner og fantastisk person. Håber vi arbejder sammen i næste sæson”, skriver målmaskinen Cristiano Ronaldo således på Twitter.

“Det vil være hårdt, hvis Ancelotti forsvinder. Han kom ind for to år siden, og han kender holdet virkelig godt, og han ved, hvad vi indeholder og hvordan vi er. Men det er ikke min beslutning, så jeg bør ikke snakke om det”, siger James til Gol TV.