Ronaldo vs Messi er en debat, der kører konstant og som formentlig vil gøre det i mange år frem. De to stjerner er på hver deres måde helt unikke og nærmest fra en anden planet. Det mest unikke ved Ronaldo og Messi er, at de begge to har været i stand til at holde det samme ekstreme niveau i så mange sæsoner i træk.

[poll id=”2″]

Skærmbillede 2015-06-01 kl. 10.19.44

– http://messivsronaldo.net/

Billedet ovenover taler for sig selv. Hvis man kigger på hvordan de to stjerner har præsteret i denne sæson, så er det ekstremt lige. Messi har scoret 58 gange og lavet 27 assists, mens Ronaldo har scoret 61 gange og lavet 22 assists.

På mål og assists er der altså ikke ret stor forskel på de to. Ronaldo har scoret lidt flere mål, men Messi har derimod lavet lidt flere assists. Det skal hertil også tilføjes, at de to selvfølgelig er to vidt forskellige typer på banen og så spiller deres hold heller ikke på den samme måde.

Læs også: MSN slår Real Madrid-rekord og bliver verdens bedste angrebstrio

Hvem af de to har vundet flest titler i denne sæson?

Skærmbillede 2015-06-01 kl. 10.27.36

– http://messivsronaldo.net/

Det er umuligt, at vurdere de to ud fra mål og assists. De har begge to scoret urealistisk mange mål og næsten lavet lige mange assists. For at afgøre hvem, der reelt har været bedst i denne sæson, så skal man nok nærmere kigge på hvilke trofæer de har vundet sammen med deres klub og personligt.

Lionel Messi har personligt ikke haft en specielt god sæson. Han har ikke vundet nogle personlige trofæer, men han har derimod gang i en fantastisk sæson sammen med FC Barcelona. Man har allerede sikret sig det spanske mesterskab og Copa del Rey, og så skal man om under en uge møde Juventus i Champions League finalen i Berlin. Messi kan altså ende med at vinde den imponerede, ‘The Treble’, som alle fodboldspillere drømmer om.

For Cristiano Ronaldo er det fuldstændig modsat Messi. Ronaldo har haft størst succes på det personlige plan. Han har personligt vundet Ballon D’Or og Europas gyldne støvle. Sammen med Real Madrid er det blevet til to “mindre” titler i form af UEFA Super Cup og Club World Cup.

Titler er altså heller ikke noget de to stjerner mangler. Hvis Messi ender med at vinde ‘The Treble’ så må man dog nok sige, at titlen som den bedste af de to i denne sæson, peger i hans retning.

Skal vi ikke bare være glade for at vi har muligheden for at se dem begge to?

Jo, det skal vi i den grad!

Mange glemmer faktisk, hvor heldige de er, når de sidder og ser FC Barcelona mod Real Madrid. Det er helt unikt, at vi har to så gode spillere på samme tid.

Der har tidligere været mange store stjerner, som Pelé og Maradona og det er svært at sammenligne dem med Messi og Ronaldo, men umiddelbart så vil vi sige, at Messi og Ronaldo er det absolut bedste fodbolden nogensinde har set.

Men hvad synes du? Hvem har haft den bedste sæson af Ronaldo og Messi? – Deltag i debatten på vores Facebook side

[poll id=”2″]

Kampen om Spanien og Verden:

[shopello_products]