Wayne Rooney fortæller om hvad han overvejede, da han forlod Manchester United. Den 32-årige englænder ønskede nemlig ikke bare at tage til Kina, for at tjene mange penge.

Af Lasse D. Drescher

32-årige Wayne Rooney afslører nu hvorfor han skrev under med Premier League-klubben Everton, frem for et skifte til kinesisk fodbold. Den engelske Everton-profil var nemlig rygtes mod kinesisk fodbold, hvor han ville tjene kassen.

(Photo: Getty Images)

Wayne Rooney havde spillet længe hos Manchester United, men han var mere blevet en bænkevarmer end en profil. Derfor var det for den engelske profil på tide, at komme væk fra Premier League-klubben Manchester United.

Premier League-profilen Wayne Rooney valgte så at forlade Manchester United, for at skrive under med en anden Premier League-klub. Det var Rooneys tidligere klub Everton, som viste interesse i den erfarne englænder.

Wayne Rooney vil stadig vinde trofæer, og have et pres og nogle forventninger til sig selv. Derfor skiftede han til Everton, hvor han for alvor fik sit gennembrud da han var ung.

Wayne Rooney udtaler følgende til BBC:

“Da jeg forlod Manchester United var der mange der troede jeg ville forlade klubben, og tage til Kina for at tjene mange penge. Så jeg kunne bruge mine sidste år af min karriere, på at tjene mange penge.

Sådan er jeg ikke, jeg har brug for at opnå nogle mål, og jeg har brug for at blive presset. Derfor valgte jeg at fortsætte i Premier League, og jeg følte ikke der var en anden mulighed end at fortsætte.

Jeg vidste at et skifte tilbage til Everton ville give mig mere press, og det er det jeg ønskede. Jeg ville bevise at jeg er god, for Everton-fansene og gøre hvad jeg kan for at hjælpe klubben i den rigtige retning, så vi kan vinde trofæer.”

Læs også: Inter-stjerne er uvenner med klubben: Premier League-storklub står klar