I morgen fløjtes den måske største kamp op, en fodboldfan kan drømme om. VM-finalen er højdepunktet på de spilleres karriere, der overhovedet får æren af at kunne spille en finale til et verdensmesterskab.

Af Anders Lang Jensen

 

Selvom finalen ikke umiddelbart oser af den rene verdensklasse, som det ellers var forventet, er særligt Kroatien stadig ikke et mandskab, man må undervurdere. Lande som Spanien, Tyskland, Brasilien, Belgien og England er alle ude, og derfor står Frankrig tilbage som storfavoritter.

Men det er på den kroatiske banehalvdel, der i dag er nyt på transferfronten. Manchester United er nemlig angiveligt interesserede i at hente den kroatiske landsholdsprofil, Ivan Perisic. Det skriver The Sun.

Det var de færreste, der inden VM-slutrunden i Rusland, havde forudset, at Kroatien ville ende i finalen. Men ikke desto mindre er det en af realiteterne ved denne slutrunde, hvor Kroatien møder Frankrig i finalen.

Ivan Perisic

Blandt de kroatiske profiler er Ivan Perisic, der til dagligt tørner ud for for italienske Inter. Og skal man tro de seneste rygter, så kan netop Perisic være på vej til den engelske Premier League. Således skriver The Sun, at Manchester United skulle være interesserede i Inter-spilleren.

Tidligere har klubben på Old Trafford været meldt interesseret i den stærke offensivspiller, men ved denne slutrunde har kroaten vist endnu mere af sit niveau og kan ende med at være afgørende for et stort salg.

United står i hvert fald klar til at byde på Perisic. Og nok også stort.