Frederik Rønnow skifter til sommer til Eintracht Frankfurt, der har købt målmanden for cirka 21 millioner kroner. Nu har Brøndby så fundet afløseren til Rønnow.

Frankfurt har længe haft et godt øje til Frederik Rønnow, der dog i to tilfælde nær var skiftet til Crystal Palace. Dog faldt begge transfer til jorden, men senest i januar var skiftet til Crystal Palace meget tæt på, da Rønnow skruede op for flirteriet i de sidste timer af transfervinduet.

29-07-2013: Superliga Esbjerg vs. AaB – Keeper Frederik Rønnow, Esbjerg (EFB). © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Mens han flirtede løs med Crystal Palace, fandt Brøndby allerede dengang afsløseren til Rønnow. I følge den norske avis Telemarksavisa, var Odd-målmanden Sondre Rossbach angiveligt ham der skulle afløse Rønnow, hvis et skifte til Palace blev en realitet. Men det blev det ikke, og derfor gik købet af den 22-årige Rossbach i vasken.

Men nu er den danske landsholdsmålmand blevet solgt, og Brøndby vil nu angiveligt have fat i Rossbach igen.

Om Rossbach er et af navnene på Troels Bechs ønskeliste, vil den norske U21-landsholdsmålmand dog ikke kommentere på.

– For at være ærlig så ved jeg ikke, hvem der følger med, og jeg spørger heller ikke. Jeg har udelukkende fokus på at præstere, siger Sondre Rossbach til Telemarksavisa direkte adspurgt om Brøndby IF.

188 centimeter høje Sondre Rossbach har stået i Odd BK hele sin karriere, og på søndag kan han spille sin ligakamp nummer 100 for klubben. Han står desuden noteret for 25 norske U21-landskampe. Brøndby IF har tidligere gjort forretninger med netop Odd BK. Det var således i klubben fra den norske by Skien, at Brøndby i 2014 hentede Elba Rashani og Fredrik Semb Berge.