[Getty Images]

[Getty Images]

Arsenal har efter sigende set sig lune på Shakhtar Donetsk-kaptajnen, Darijo Srjna, der forventes at skifte til London-klubben til januar.
Det skriver det britiske nyhedsmedie, Metro.

Gunners vil gerne tilføje en ny højreback til holdet, når transfervinduet genåbner næste måned, som en erstatning for franske Mathieu Debuchy, som ikke kan spille sig på holdet. Ifølge rygter ønsker Debuchy også at forlade Emirates for at få spilletid.

Debuchy har mistet pladsen til Hector Bellerin, og den franske forsvarsspiller vil have fast spilletid, hvis han skal have nogen som helst chance for at komme med det franske landshold til EM i 2016, hvor selvsamme Frankring er værtsnation.

Læs også: Arsenal på vej til at sikre sig russisk topscorer

Ifølge den russiske avis Istvestia, er Arsenal i fuld gang med forhandlingerne, og Darijo Srna skulle derfor være meget tæt på et skifte til klubben.

Srna har flere gange været rygtet kraftigt til flere engelske klubber, men har valgt at blive hos den ukrainske klub, som han har spillet for siden 2003.

Men Srna er allerede 33 år, og er derfor i slutningen af sin karriere. Hans kontrakt med Shakhtar løber ud til sommer, og på nuværende tidspunkt ser det ikke ud som om, at ukrainerne vil forlænge med den aldrende kroat.

Læs også: Arsenal nyheder