Real Madrid har ifølge medie stor interesse, i velspillende Premier League-målmand, som erstatning for Keylor Navas.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid har ifølge Sportskeeda nu en ny målmand i kikkerten, og det er ikke en ung en. Det er franskmanden Hugo Lloris, som efterhånden er blevet 31 år gammel. Real Madrid har længe jagtet en ny målmand, til at erstatte Keylor Navas.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Det som så undrer flere nu, er at Real Madrid viser interesse i en målmand på samme alder, som Keylor Navas. Så det bliver ikke en yngre målmand de får, men det kan være at det mere er franskmandens spillestil eller hans individuelle præstationer som de jagter.

Prisen som den spanske storklub skulle betale for at sikre sig Hugo Lloris, ligger ifølge mediet på omkring 500.000.000 kroner. Hvilket er en ret høj pris, for en spiller som er 31 år gammel, og samme alder som deres nuværende målmand.

Real Madrid har tidligere jagtet målmænd fra Premier League. Specielt David de Gea og Thibaut Courtois har været rygtet mod Santiago Bernabeu. Dog har de aldrig formået sig at sikre hverken Manchester United-stjernen, eller Chelsea-stjernen.

Senest har Real Madrid også forsøgt at sikre sig Alisson Becker, som har været solid for AS Roma. Dog valgte den brasilianske landsholdssmålmand at skrive under med Premier League-storklubben Liverpool, så der missede Real Madrid også en målmand.

Bliver handlen mon en realitet?

Der er ifølge mediet ingen tvivl om at Real Madrid har pengene, fordi det har de. Specielt efter salget af stjernen Cristiano Ronaldo. Men om så Tottenham-stjernen Hugo Lloris er de mange penge værd, er der stadig meget tvivl om.

Han spiller godt for Tottenham, og for det franske landshold. Men han er altså stadig 31 år gammel, og derfor har han nok stadig nogle sæsoner tilbage.

Læs også: Spændende: Manchester City vil sikre sig utilfreds Real Madrid-spiller