Manchester City har ifølge engelsk medie planer om, at købe Real Madrid-spiller fri af sin kontrakt.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Soccersouls skulle Manchester City nu have interesse i utilfreds Real Madrid-spiller. Det er den kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic, som rygtes væk fra den spanske storklub.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Kovacic har i sidste sæson fået 36 kampe for Real Madrid, men de fleste har været som indskifter. Det er netop problemet for Kovacic, da han har gjort det tydeligt, at han ønsker fast spilletid som førstevalg.

Tidligere har Premier League-storklubbern Manchester United og Liverpool vist interesse, men det er ikke endt ud i en færdig handel. Nu lyder meldingen på at Manchester City skulle være klar, til at betale frikøbsklausulen.

Den klausul som der er i 24-årige Mateo Kovacics kontrakt lyder på omkring 375.000.000 kroner. Manchester City forsøgte tidligere at sikre sig Napoli-stjernen Jorginho, dog valgte han at smutte til Chelsea frem for Manchester.

Mange formoder at grunden til at Jorginho valgte Chelsea frem for Manchester City, var fordi Jorginho tidligere har arbejdet sammen med den nye Chelsea-træner. Den nyeste Chelsea-træner er Maurizio Sarri, som tidligere var træner i nogle sæsoner hos Napoli.

Kan kroaten blive en succes hos Manchester City?

Kovacic kan ifølge mediet blive en stor succes hos Manchester City, fordi Pep Guardiola har det med at give chancer til yngre spillere. Kovacic har nemlig ifølge mediet en klar tanke, om at han vil have spilletid og så igennem det udvikle sig ekstremt meget.

Mateo Kovacic vil gerne blive blandt verdens bedste, på hans position. Det kræver dog at han får spilletid, så han får en masse erfaring og så han kan vise sig frem på den helt store scene. Det kan både ske i Premier League og i Champions League, ved et skifte til Manchester City.

Læs også: Real Madrid-stjerne rygtes mod Ronaldo og Juventus