Den nuværende Juventus træner fortæller lidt om tankerne omkring Chelsea-skiftet.

Ifølge Daily Mirror er Juventus træneren Allegri, øvert på Roman Abramovich’s ønskeliste. Den nuværende træner Guus Hiddink stopper hos The Blues til sommer.

Hvem kommer til at erstatte Guus Hiddink. (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Hvem kommer til at erstatte Guus Hiddink? (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Chelsea har også vist interesse i Antonio Conte og Diego Simeone, men det tyder på at man helst vil have Allegri.

Massimiliano Allegri fortalte dette til Dailystar:

Der er ingen sandhed i det som medierne skriver. Jeg kan ikke bekræfte eller benægte nogle af de historier der kommer, og jeg kan heler ikke gøre noget ved de ting som aviserne skriver, det er bare sådan det er. Jeg vil have denne historie stoppet, jeg har studeret engelsk siden jeg var i Cagliari, og det går godt. Jeg gentager lige, jeg kan hverken bekræfte eller benægte rygterne, men jeg håber på at kunne løfte trofæet når sæsonen er ovre.”

 

Massimiliano Allegris tidligere jobs

Allegri er træner for mesterskabs-kandidaten Juventus. Før Allegri kom til Juventus var han træner hos AC Milan fra sæsonen 10/11 til 13/14, og før AC Milan var Massimiliano træner hos Cagliari fra 08/09 til 09/10. Så Massimiliano Allegri er en velkendt træner i Italien.

 

Læs også: Roma-spiller: Real en svær modstander, men ikke umulige at slå