Hvad gør fodboldspillere, når de ender karrieren? Nogle bliver sportsjournalister. Andre bliver fodboldtrænere. Helt andre vender tilbage til et almindeligt liv med uddannelse og arbejde. Og så er der typer som Diego Osorio, der vælger en noget mere spekulativ vej.

Af Laust Kehlet

Diego Osorio var en forsvarsspiller for Atletico Nacional i Medellin i Colombia, og spillede også for det Colombianske landshold i 17 kampe. For nylig blev Osorio så anholdt i lufthavnen i Medellin. En opmærksom betjent havde noteret, at Osorio var lige lovligt veludrustet. Men ved nærmere eftersyn, så var der tale om at Diego Osorio skjulte kokain i sit undertøj. Diego var dog efterhånden blevet en af the Usual Suspects efter at han tilbage i 2002 også var blevet taget med kokain.

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

Veludrustet med 1,145 kg kokain i underbukserne

Så meget kokain forsøgte den tidligere landsholdspiller at smugle ud af landet. Medellin og Atletico Nacional er dog slet ikke ubekendte med kokain og smuglerier. Hvis du har fulgt med i Netflix serie “Narcos” vil du vide, at netop verdens største narkobaron Pablo Escobar holdt til i Medellin, hvor han i en periode ejede fodboldholdet Atletico Nacional – og ja på samme tid blandt andet hvor Diego Osorio spillede der.

Nedenfor kan du se en video med anholdelsen af Diego Osorio:

Hvis du ved hvad de siger i videoen, så må du meget gerne kommentere det på fodboldspillerens facebook side – vi fatter nada.

Diego er efter at have indrømmet alt, og at kokainen skulle bruges til at betale af på en gæld, blev sat på fri fod, mens retssagen kører. Diego risikerer en lang fængselsstraf.

Husk dine bonuskoder:

Bet365 bonuskode – Hvis du er gambler eller better, så kan du her på siden finde en Bet365 bonuskode. Klik på det indledende link med teksten “Bet365 bonuskode” for at finde koden.

Danske Spil bonuskode – Danske Spil er klart den største bookmaker i Danmark, og på denne side overvåger vi om der er en aktiv Danske Spil bonuskode.