Monaco har i denne sæson solgt syv spillere, efter de nåede Champions League semi-finalen sidste sæson, derudover vandt man også den franske liga foran Paris Saint-Germain.

Med fem uger tilbage af sommertransfervinduet og flere klubber stadig er desperate efter at forstærke sig med deres største stjerner, så ser Monaco ud til at komme til at tjene endnu mere, end de 1,2 milliarder de allerede har tjent på syv spillere.

Det kunne meget vel tyde på, at Monaco kunne tjene endnu flere penge, hvis Arsenal imødekommer den pris man har sat på Thomas Lemar, og hvis Kylian Mbappe bliver solgt til Real Madrid.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

I følge et spansk medie, så er Madrid og Monaco blevet enige om en pris på cirka 1,3 milliarder kroner for Mbappe.

Hvis man kigger på, hvem Monaco har tilføjet deres trup indtil nu, så har Monaco kun købt to talenter, til en pris på omkring 300 millioner kroner. Den ene er Youri Tielemans fra Anderlecht, der formentlig skal erstatte Bakayoko på den centrale midtbane. Den anden er Feynoords Terence Kongolo. Det betyder altså, at Monaco stadig har tjent omkring 900 millioner kroner på spillersalg.

Her er et større indblik på, hvem det er de har solgt:

7. Corentin Jean

30 millioner til Toulouse

Jeans tid i Monaco var kort og han tilbragte det meste af sin tid på lån i Troyes, hvor han derefter tog til Toulouse, hvor han nu altså spiller permenent.

6. Nabil Dirar

40 millioner til Fenerbache

Dirar var igennem hele sidste sæson en back-up og fik ikke mange kampe fra start og nu er han altså taget til Fenerbache i stedet.

Se de største handler på næste side…