Hector Bellerin blev i nederlaget til Chelsea udskiftet, efter at han var oppe i en duel med Marcos Alonso, som også udløste Chelseas første scoring. 

Af Lasse D. Drescher

Chelsea vandt hjemme på Stamford Bridge 3-1 over Arsenal, og det var en rimelig sikker sejr Chelsea fik sikret sig. Der er undervejs og efter kampen kommet meget debat, om en specifik situation, specielt fordi det omhandler Chelseas første scoring.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Marcos Alonso scorede Chelseas første scoring, da han hoppede højere end Arsenals Hector Bellerin. Bellerin fik Alonso’s arm i hovedet i duellen, og den spanske back faldt derefter ned, og landede meget uheldigt. Bellerin blev kort efter tilset af lægestaben hos Arsenal, og Bellerin endte ud med at være så groggy at Arsenal blev nødt til at skifte ham ud.

Efter kampen hvor Arsenal som førnævnt tabte med cifrene 3-1, fortalte Arsene Wenger i et interview, hvor slemt det egentlig stod til med Bellerin’s hovedskade. Wenger udtalte at Hector Bellerin ikke engang kunne fortælle hvad kampens stilling var.

Wenger understregede samtidig at hovedskader skal tages helt seriøst, og det også var derfor at Arsenal de valgte at skifte Bellerin ud, for hans egen sikkerhed.

Læs også: Fantastisk følelse når man retter op på tingene