At holde med en fodboldklub er noget helt specielt. Man har et helt specielt forhold til den eller de klubber man holder med. Man ønsker af hele sit hjerte, at det går ens hold godt. Som rigtig fan er står man bag sit hold igennem tykt og tyndt, selvom det i nogen perioder kan være hårdt. De fleste fodboldfans må dog nøjes med, at følge deres yndlingshold på fjernsyn. En af de største oplevelser som fodboldfan er, at se ens yndlingshold live på stadion side om side med tusinde af andre fans, som elsker holdet ligeså meget som en selv. Følelsen af at stå og synge klubbens sange på stadion er ubeskrivelig.

Køb din fodboldrejse som en samlet pakke

At tage til England, Spanien, Tyskland eller et helt fjerde lande for, at følge ens hold på stadion er ikke noget man bare lige gør. En fodboldrejse kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, da man både skal have billetter, hotel og flyrejse. Hvis man skal have billetter til et af de store europæiske holds hjemmebane, så vil prisen ofte være ret høj, da der stort set ingen billetter er til salg. Skal man have en eller flere overnatninger på et hotel i en storby, som London, Manchester, Liverpool, Barcelona eller Madrid, så løber prisen også hurtigt op. Det kan samtidigt være en smule uoverskueligt at planlægge en hel tur og få det hele til at gå op i en højere enhed.

Soccer - Barclays Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur - Emirates Stadium

Der findes dog en forholdsvis simpel løsning, som gør det nemt og relativt billigt for os fodbold fans, at tage ud i verden og se vores yndlingshold på stadion. Fodboldrejse.nu er en af de sider, der samler priser på samlede pakker, der både inkluderer billetter til kampen, hotelophold og flyrejse. På den måde kan man hurtigt få et overblik over, hvor meget man skal af med, hvis man vil ud og se sit hold live på stadion.

Hvis man ikke selv har tid eller lyst til at planlægge hele turen selv, så kan en samlet pakke være en god løsning. Prisen vil ofte være en lille smule højere end hvis man selv sammensatte pakken, men man kan til gengæld være helt sikker på, at billetterne er ægte og at hotellet er godt og centralt placeret. Der er samtidigt mulighed for, at man også bare kan vælge, at købe billetter og hotel og så selv finde flyrejsen.

Vær altid opmærksom på hvor du køber dine billetterprizes1

Særligt billetterne kan være svære at få fat i, hvis man selv skal ud og anskaffe sig dem. I de fleste storklubber fungere det sådan, at cirka 50-75% af tilskuerne er sæsonkortholdere. Der er altså ikke ret mange billetter tilbage til dem, der bare vil have en enkelt eller to billetter til en bestemt kamp. Derfor skal billetterne ofte købs af sortbørs handlere, hvilket for det første er imod klubbernes regler og i de fleste tilfælde også vanvittigt dyrt. Skal man have fat i billetter igennem en sortbørshandler, så vil prisen ofte være minimum det dobbelte af, hvad den har været fra klubbens side.

At købe én samlet pakke kan i manges øre godt lyde som om, at man er forholdsvist fastlåst med hensyn til prisen. Hvis man vælger sin rejse igennem Fodboldrejse.nu, så er dette dog ikke tilfældet. Der er først og fremmest et bredt udvalg af kampe, som man selv kan vælge imellem. De fleste klubber opdeler kampene efter kategorier. Disse kategorier vil typisk hedde, A, B og C kampe. Kategorien afspejler hvilken modstander holdet møder samt i hvilket prisleje billetten befinder sig.

I England vil A kampene typisk være mod top 6 holdene og prisen på disse kampe er naturligvis i den høje ende. Hvis man ønsker at spare lidt penge, så kan med fordel vælge en B eller C kamp, som typisk vil være mod hold fra den nedre halvdel af tabellen. Udover dette så har man også muligheden for selv, at vælge hvor på stadion man vil sidde. Prisen på billetterne afhænger nemlig også af om man vil sidde på langsiden, på ende tribunen eller i VIP området.

Én fodboldrejse bliver til flere

Der er altså rigtig mange fordele ved at bestille sin fodboldrejse som en samlet pakke. Der er mulighed for at se de fleste hold og man kan være helt sikker på, at de billetter man får er ægte. Har man muligheden for at tage ud og se sit yndlingshold live på stadion, så skal man helt sikkert tage den. Det er uden tvivl alle pengene værd selvom det godt kan virke som et ret stort beløb, at betale for ”bare” at se en fodboldkamp. Man skal dog også tænke på, at man kan få en ret fed storby ferie ud af rejsen. Man kan f.eks. få et par dage i London, Barcelona eller Milano, hvor man kan bruge en eller to dage ekstra på at se byen, shoppe, spise god mad eller hvad man nu lige har lyst til. En fodboldrejse er uden tvivl en ting man ikke vil fortryde og når man først har været af sted en gang, så skal man bare af sted igen.