At være god til at hoppe i fodbold er nøglen til rigtig mange mål og redninger, men at hoppe højt er langt fra et talent man bare får leveret fra naturens side. En af verdens mest disciplinerede og dygtige fodboldspillere Cristiano Ronaldo er et godt eksempel på dette. Han har trænet sin evne til at hoppe gennem daglig træning.

Vi har fundet et program til jer, som kan lære jer at træne jeres hop, så I kan øge jeres hop op til 30 til 50 cm højere, hvilket for langt de fleste fodboldspillere er langt mere end forskellen mellem at være en succes og en fiasko i hovedstødskampene. Sagt på en anden måde – at have evnen til at hoppe ordentligt er rigtig ofte forskellen mellem sejr og nederlag.

Find hoppeprogrammet her.

– Det kan prøve programmet for 1 dollar! –

Så højt hopper Ronaldo

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 07: Cristiano Ronaldo (Top) of Real Madrid duels in the air for the ball with Martin Montoya of Barcelona during the la Liga match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium on October 7, 2012 in Barcelona, Spain. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Cristiano Ronaldo i hovedstødsduel med Martin Montoya og Ronaldos fænomenale hoppeteknik afgør duellen.

Ronaldo er en af de fodboldspillere, der har perfektioneret evnen til at hoppe. Du ved nok allerede at han er god til at hoppe. Faktisk er Cristiano Ronaldo så god til at hoppe, at han hopper højere end den gennemsnitlige professionelle basketball spillere.

Ved et hop på stedet kan Cristiano Ronaldo hoppe 43 cm, og i bevægelse kan han hoppe 75 cm og er målt til at hoppe over 100 cm, og har nikket til bolden i en højde af 2,88 meter over jorden.

Denne manual er ikke rettet mod fodboldspillere, men mod amerikanske basketballspillere, og der er ikke mange fodboldtrænere, der kender teknikken til at hoppe højere som eksempelvis Ronaldo gør det.

Du kan få et kæmpe forspring i forhold til andre fodboldspillere ved at bruge denne amerikanske hoppeteknik.

Find hoppeprogrammet her.

Med ovenstående teknik lover basketball træneren – der selv gik fra at være en ordinær hopper til at væren en fantastisk hopper – at du på 45 minutter kan forbedre din hoppeteknik med mellem 5 til 15 centimeter. Gentager lige: på 45 minutter!!

Hoppeteknik – den tager jeg næste år = Rigtig dårlig ide!

Den måde du normalt træner fodbold har konsekvenser. Det gælder også for din hoppeteknik. Din krop er ikke bare en maskine, hvor du påfylder flere og flere evner. Nej din krop indarbejder rutiner eller dårlige vaner. Det er ikke bare mentalt du får vanerne ind. Selv din muskulatur inkorporerer de dårlige vaner, og når de dårlige vaner indlejres i din muskulatur, så er det rigtig svært at afvænne kroppen, da den faktisk skal ændres. Det er ikke umuligt, men jo længere tid din krop trænes forkert, des sværre er det at lære en rigtig hoppeteknik.