Mediet Talksport skriver at Chelsea forventer at forstærke holdet. Mediet skriver samtidig at der er fire spillere, som de forventer har stor sandsynlighed for at skifte til Premier League-mestrene Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport, skriver at Antonio Conte vil få mange penge at handle ind for, i løbet af sommerens transfervindue. Chelsea har vundet den engelske Premier League, og nu vil de bruge mange penge på at forstærke truppen.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Den italienske Chelsea-træner, har ifølge mediet planer om at stærke hele holdet. Ikke kun defensiven, midtbanen eller offensiven, men det hele. Talksport mener at Conte formentlig vil hente fire spillere til Stamford Bridge.

Mediet skriver nemlig at Antonio Conte forventes at få omkring 1.750.000.000 kroner at handle ind for. Det er uden tvivl rigtig mange penge, og der kan hentes en del gode spillere til klubben, for den sum penge.

Spillerne som Conte har interesse i er Virgil van Dijk, Tiemoué Bakayoko, Alvaro Morata og Antoine Griezmann. Der er ingen tvivl om at de fire spillere, kommer til at koste rigtig mange penge.

De fire mulige forstærkninger

Hollandske Virgil van Dijk på 25 år, er i en længere periode blevet rygtet mod Chelsea. Den franske 22-årige midtbanespiller Bakayoko optræder til dagligt for AS Monaco, og forventes at kunne danne midtbane sammen med landsmanden N’Golo Kanté. De to offensiv-forstærknigner fra spansk fodbold, er 24-årige Alvaro Morata og 26-årige Antoine Griezmann.

Læs også: Zlatan tjener 3,2 millioner om ugen: Lønnen forhindrer Griezmann i at skifte til United