Cristiano Ronaldo kan meget vel blive ny Juventus-spiller. Der går i hvert fald rygter om, at den 33-årige fodboldspiller inden meget længe skifter til den italienske Serie A-klub. Det skriver blandt andet The Telegraph og Goal.com. Den portugisiske fodboldspiller er netop blevet færdig med VM med landsholdet, hvor det desværre for dem, ikke blev til andet end exit i ottendelsfinalen mod Uruguay.

Cristiano Ronaldo har rundet 33 år, men regnes stadig som en af verdens absolut bedste fodboldspillere. Han har i sin tid vundet Ballon d’Or hele fem gange og er også i spil til dette års titel. I sidste halvdel af La Liga scorede han 23 mål i 12 kampe, så det vidner om et fortsat enormt højt niveau fra angriberen. Han har været i Real Madrid siden 2009 så måske er det tid til at søge nye græsgange.

En klub, der interesseret i at tilknytte spilleren er de italienske mestre fra Juventus, der også kaldes ‘Den Gamle Dame’. Men spørgsmålet er, hvordan klubben får råd til at betale den enorme sum penge, som Real Madrid kræver for Ronaldo.

Spændende: Juventus har Crystal Palace-profil i kikkerten

Salg af spillere i Juventus-klubben

Ifølge Tipsbladet ligger prisen for Ronaldo på 900 millioner kroner – altså mindre end hvad Neymar kostede PSG. Derudover skulle parterne være blevet enige om en fireårig kontrakt, der indbringer Ronaldo, hvad der svarer til 225 millioner kroner om året. I løbet at hans tid i Juventus vil han altså have kostet klubben næsten 2 milliarder danske kroner.

Ifølge Goal.com så kan Juventus indbringe cirka 30 procent af de penge med sponsorater, trøjesalg og merchandise med Ronaldo på. Derudover mener mediet, at de skal skaffe resten af pengene fra salg af spillere. Det kunne fx være Gonazolo Higuian. Han er god for 500 millioner kroner og andre spillere ville også kunne blive solgt. Fx Juan Cuadrado og Paulo Dybala.