Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med Intersport og Coupii.

Fodbold er ikke nogen gratis hobby. Skal du dyrke fodbold på et højt eller lavt plan, så skal du investere i det helt rigtige fodboldudstyr. Det omfatter bl.a. fodboldstøvler, benskinner, træningstøj, fodboldstrømper og meget mere. Vil du også reducere dine udgifter til fodboldudstyr, så kan du følge en række effektive tips.

Køb brugt fodboldudstyr

Vil du købe fodboldudstyr uden at blive ruineret, så kan du købe brugt. I dag er der rig mulighed for at købe brugt fodboldudstyr, hvor køb, salg og bytte bl.a. foregår på nettet. Der findes et væld af second-hand platforme, hvor du kan gøre en god handel på fodboldudstyr, som slet ikke er brugt – eller kun brugt i mindre grad.

Har man flere børn, der spiller fodbold, kan det hurtigt blive en dyr affære at skulle købe alt det nødvendige fodboldudstyr. Det er ikke ualmindeligt, at man kan købe fodboldudstyr til under halvdelen af den vejledende pris, hvis man køber brugt.

Shop online og brug en rabatkode

Foretrækker du at købe nyt fodboldudstyr, så kan du handle i de fysiske sportsbutikker eller på nettet. Handler du på nettet, har du en gylden mulighed for at bruge rabatkoder. Det kræver som regel ikke nogen større indsats at finde en gyldig rabatkode til en dansk webshop. Søger du f.eks. efter en Unisport rabatkode, så er det ikke unormalt, at du vil blive præsenteret for flere muligheder.

Det er meget forskelligt, hvor mange penge man kan spare ved at anvende en rabatkode. Bruger du en rabatkode hos en dansk forhandler af fodboldudstyr, kan du normalt spare 5-20 %.

Jagt gode tilbud – og slå til med det samme

Der er intet i vejen for at være tilbudsjæger, hvis man gerne vil reducere sine udgifter til fodboldudstyr. Jagter du de gode tilbud, så kan du ofte spare rigtigt mange penge. Er du vel at bemærke hurtig til at tage en beslutning, så kan du handle fodboldudstyr med store besparelser. Det kan du bl.a. gøre på nettet, hvor der altid er mange interessante tilbud og udsalg.

1489383

Lån fodboldudstyr fra venner og bekendte

Når man starter til fodbold, skal man handle meget forskelligt fodboldudstyr. Synes du, at det virker uoverskueligt at skulle købe så meget fodboldudstyr på én gang, så kan du undersøge muligheden for at låne fodboldudstyr fra venner og bekendte. Det er nemlig en realitet, at der er mange danskere, der ejer både fodboldstøvler, benskinner og træningstøj, som sjældent bliver taget i brug.