Jürgen Klopp er efterhånden en dybt respekteret træner både blandt kollegaer og fans såvel som fra hans snart tidligere spillere. Jürgen Klopp stopper nemlig som træner i Borussia Dortmund, og flere af storspillerne blandt andet  Ilkay Gundogan fra den tyske klub var straks ude offentligt og takke ham for hans 4 år som træner for dem i Dortmund.

Det siger Marco Reus

Marco Reus der tidligere på sæsonen har forsøgt at feje rygterne om et muligt skifte til en anden klub ved at underskrive en ny kontrakt i klubben har ingen onde tanker om Klopps stop hos Borussia Dortmund.

På Twitter skriver Marco Reus offentligt til Klopp:

“Tak for 3 gode år med dig Boss… Jeg har lært rigtig meget fra dig og jeg er taknemmelig for at du altid har hjulpet mig både når det er gået godt og når det er gået skidt… #thankyou#kloppo”

Du kan se citatet nedenfor i sin originale form nedenfor:

reus_quote

Skal kendte fodboldspillere og andre kendte passe på med at komme den slags udmeldinger på de sociale medier? Vi har ikke svaret, men vi vil sige der kan være et problem invitere pressen ind til disse personlige relationer, da pressen ikke bare tager den lillefinger der bliver rakt til dem, men hellere hele armen. Når kendte inviterer pressen til det smukke, så sidder pressen parat til at belyse alt det negative der sker senere hen. Det er en smuk salut af Marco Reus, men kan den ende med at lave backfire?

Klopp på vej til Liverpool?

Den dobbelte Bundsliga mestertræner er en eftertragtet herre. Liverpool fans der er utilfredse med Brendan Rodgers præstationer i denne sæson snakker allerede nu om at Jürgen Klopp vil være et rigtig godt alternativ.

Blandt fodboldspilleren.dk’s egne læser bliver der skrevet om muligheden for Jürgen Klopp som Liverpool træner:

“Klopp vil være den helt rigtige. FAKTUM!!!!”

og

“Klopp? Jeg ku godt se ham der”

Fodboldspilleren følger op på den interessante og situation om der er en åbning for at Klopp ryger videre til Premier League og Liverpool!

Jürgen Klopp er 47 år og størstedelen af hans professionelle karriere var i klubben Mainz, hvor han efter 11 år som spiller tiltrådte posten som træner. Klopp var træner i Mainz i 7 år. Herefter blev den tyske træner hentet til Borussia Dortmund, hvor han blandt hentede 2 mesterskaber og blev kendt som en populær træner blandt spillerne, der støttede op om spillerne når der var brug for det.