Anthony Caceres i aktion for Central Coast Mariners. (Getty Images)

Anthony Caceres i aktion for Central Coast Mariners. (Getty Images)

Manchester Citys talentspejdere er blevet berømte for at spejde bredt ud i hele verden, og nu ser det ud til, at man henter en spiller, som kommer fra Australien.

Den australske klub, Central Coast Mariners, fortæller følgende på klubbens hjemmeside:

”Central Coast Mariners kan i dag bekræfte, at klubben er nået til enighed med Premier League-klubben Manchester City om et skifte for vores 23-årige midtbanespiller Anthony Caceres, som skifter med øjeblikkelig virkning.”

Spilleren har fået sit gennembrud i denne sæson, og har i alt opnået 73 optrædener for den australske klub, siden skiftet i 2012.

Træner for det australske hold, Tony Walmsley, udtaler om skiftet:

”Vi er nødt til at fejre, når spillere i klubben (Central Coast Mariners, red.) er solgt til større klubber. Det er vores intention. Da jeg hentede Anthony Caceres til klubben, kunne jeg straks se hans potentiale.”

Manchester City har et stort arbejde foran sig, da Yaya Touré snart forventes at sætte støvlerne på hylden. Det kan dog synes umuligt, at man nogensinde vil finde en fuldgod erstatning for midtbanespilleren, har man allerede nu sat fokus på at finde et talent, som vil være en brugbar erstatning for Touré.

Caceres er en arbejdsom og teknisk dygtigt midtbanespiller, som ikke er bange for at løbe mod modstanderens forsvar.

Læs også: I unåde hos Benitez – Manchester City er interesserede