Liverpools egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah, giver her sin forklaring på, hvorfor han ikke imponerede under sit første ophold i Premier League hos Chelsea. Helt anderledes er det dog gået hos Liverpool i denne sæson, hvor Salah bare brager derudad.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Salah skiftede til Chelsea fra schweiziske Basel, og blev straks herefter døbt den egyptiske Messi. Der var mange forventninger til spilleren, og presset var måske en anelse højt for en spiller, der for første gang skulle træde på græstæpper i verdens bedste liga.

De store forventninger til ham holdt dog ikke stik. Det skabte store spørgsmålstegn ved hans fremtid i Premier League.

Dette førte til et lejeophold hos Fiorentina, før han skiftede på en permanent transfer til Roma.

Men så kom sommeren 2017. Her forlod han AS Roma for endnu engang at satse på Premier League. Denne gang dog med Liverpool FC, der stod klar med en kontrakt på trods af det mislykkede ophold hos The Blues.

Han har i den grad tilbagebetalt den tillid, Jürgen Klopp har vist ham. Alene i Premier League er det blevet til 21 mål.

Læs også: Luis Enrique ny træner i Chelsea: Tager Barca-stjerne med sig

Nu taler han ud om tiden i Chelsea, og forklarer, hvorfor han ikke lykkedes på Stamford Bridge.

-Jeg gjorde det ikke særlig godt, fordi jeg ikke spillede mange kampe, indrømmer den 25-årige offensivspiller fra Egypten.

-Jeg spillede der i et enkelt år, men jeg fik kun kampe i løbet af de første seks måneder. Efterfølgende fik jeg stort set ingen spilletid.

-Derefter tog jeg til Fiorentina, scorede mål, dernæst i Roma, hvor jeg også spillede godt, inden jeg vendte tilbage til England. Men det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt man lykkes eller ej.

-Sidste år havde jeg nogle gode præstationer hos Roma, men jeg ankom som angriber, og startede med at spille ude på kanten.

-I år scorer jeg flere mål. Uanset hvad, ønsker jeg bare så mange sejre som muligt.

Læs også: Overraskelse: Angel Di Maria var tæt på at skifte til denne klub i sommer