Den tyske midtbanespiller Sami Khedira er klar til nye udfordringer når hans kontrakt i Real Madrid udløber til sommer. Under tiden med manageren Carlo Ancelott, har Khedira haft svært ved at finde sig til rette på holdet og der har været færre og færre spillet kampe. Den tyske spiller, der i sommer vandt VM, er derfor ivrig efter et klubskifte.
Mange klubber er ude efter den stærke, markante midtbanespiller. Specielt fra Premier League har opmærksomheden været stor. Sami Khedira har været sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, Liverpool og Chelsea flere gang. Liverpool leder med lys og lygte efter en erstatning til deres rutineret kaptajn Steven Gerrard, som stopper karrieren efter endt sæson til sommer.

2,w=559,c=0.bild

Shalke overhaler indenom

Intil nu har der kun været snak om et skifte af Sami Khedira fra spansk til engelsk fodbold, hvor hans evner i den grad ønskes hos flere klubber. Men nu åbner Shalke op for en snak med den tyske midtbanespiller, i håb at få en kontrakt med ham, for næsen af de engelske klubber. Shalkes Præsident Clemens Tonnies fortalte tidligere idag til den tyske Avis Bild, at klubben er klar til at underskrive en kontakt før de tre store Premier League hold.
Flere engelsk aviser udtaler, at Sami Khedira ikke har lyst til et skifte til engelsk fodbold. Han er derimod mere interesseret i at vende tilbage til sit hjemland, og her er Shalke en rigtig godt bud på hans fremtidige klub.