Af Anders Lang Jensen

Chilenske Alexis Sanchez har en yderst tvivlsom fremtid hos Arsenal. Flere aviser melder, at en klub nu er langt i forhandlingerne med agenten til Alexis, der sender offensivstjernen væk fra London.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Tyske FC Bayern München har for tiden taget kontakt til Arsenal-stjernens agent i jagten på den lynhurtige sydamerikaner, de håber på at hente til sommerens transfervindue.

Flere kilder skriver, at repræsentanter fra den tyske storklub var på plads til Arsenals FA-cup kamp på Wembley mod Manchester City. Her skulle samtalerne mellem Bayern og Sanchez lejr være startet.

Ifølge engelske Mirror er Alexis Bayerns absolutte førsteprioritet til sommer, da manager Carlo Ancelotti vil forstærke sin offensiv markant frem mod den kommende sæson. Alexis har blot 12 måneder tilbage af sin Arsenal-kontrakt, og derfor kan interesserede klubber lave noget af et scoop og hente ham til underpris.

Angiveligt vil manager Arsene Wenger under ingen omstændigheder sælge til en Premier League-rival, selvom der meldes om interesse fra bl.a. Chelsea og Manchester City. Så et salg til en tysk klub er ikke usandsynligt i den franske managers øjne.

Det har længe været rygtet at Sanchez ville til en større klub, som vinder titler. Det kan han få i tyske Bayern, der for nylig vandt deres 5. tyske mesterskab på stribe.