Carlo Ancelotti er kendt for ofte og have et løftede øjenbryn. Den italienske træner fortæller nu, at det ikke er noget han gør bevidst og at han ikke har mulighed for at kontrollerer det.

Af Lasse D. Drescher

Dwayne “The Rock” Johnson er kendt for hans ikoniske øjenbryn. Carlo Ancelotti er også kendt for hans ikoniske øjenbryn, men Ancelotti mener at forskellen på de to er kontrol. Den succesfulde italienske træner blev interviewet af Goal, hvor der netop blev snakket om hans øjenbryn.

(Photo by Thomas Niedermueller/Bundesliga/DFL via Getty Images )

(Photo by Thomas Niedermueller/Bundesliga/DFL via Getty Images )

Ifølge Bayern München-træneren er hans bryn næsten aldrig parallelle, men det er ikke noget italieneren selv er herre over.

Ancelotti udtaler følgende til Goal:

“Jeg kan ikke kontrollerer mine øjenbryn. Jeg ser ofte et interview med mig, hvor jeg bagefter bliver meget overrasket over at mit øjenbryn lige pludselig hæver sig. Men der er ikke noget bag det, jeg har ingen kontrol over det.”

Ancelotti har tidligere været træner hos flere store klubber i Europa. Ancelotti har også trænet Real Madrid, og der blev Ancelotti beskrevet som “Den store bjørn” af Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo.

Carlo Ancelotti slutter af således:

“Det er sådan min karakter er, og det kan jeg ikke lave om på. Jeg er rolig og stille, jeg tror det er fordi jeg aldrig har haft nogen vrede folk i min omgangskreds. Min far var rolig og stille, min første lære var rolig, min første træner var rolig. Alle viser deres karakter, men min er bare stille og rolig.”

Læs også: Mertesacker: Behandlingen af Schweinsteiger er pervers!