Chelseas træner Maurizio Sarri har efter en længere periode med dårlige resultater været udsat for heftig kritik af medier og fans. Det er nemlig ikke alle, der mener, at italieneren er den rette mand til jobbet. Og nu er der kommet et nyt begreb til at beskrive den måde han spiller fodbold på. Sarribold. Og hvad er så lige det. Hmmm.

Den måde som den tidligere Napoli-træner coacher sine spillere til at spille fodbold på, er meget speciel. Og den måde hedder nu Sarribold. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Chelsea er på det seneste blevet udraderet flere gange på banen. Først med et 4-0-nederlag til Bournemouth, der ligger midt i tabellen i Premier League. Og siden en 6-0-klasker af de forsvarende mestrer fra Manchester City. Og det var det største nederlag i ligaen i 20 år. Ny negativ rekord for Sarri.

AV: Chelseas førstehold kunne ikke vinde over klubbens ungdomshold!

En anden ting han er blevet kritiseret for er hans måde at bruge midtbanespillerne Jorginho og N’Golo Kante på. Kante var i sidste sæson blandt de bedste defensive midtbanespillere. Han vandt stort set alle dueller på den centrale del af banen, på trods af sin ringe fysik. Men med indkøbet af Jorginho i sommer er N’Golo Kante blevet tvunget længere frem på banen. Nu ser man ham oftere score og lave assists, men også presse. Og det er der den nogen ganger fejler for Sarri. For når man taber 6-0 til City, så er der noget galt. Men han fortsætter med at bruge Jorginho på Kantes plads.

Sarri udtaler sig

Sarri siger: “Jeg kender ikke til betydningen af Sarribold. Og det sagde jeg også da jeg kom til England. Og jeg har hele tiden sagt det. Det er journalisterne i Italien og England. Jeg ved ikke hvad de referer til.”