Maurizio Sarri er af den overbevisning, at Chelsea er det tredjebedste hold i Premier League lige nu. Kun overgået af Manchester City og Liverpool.

Eden Hazard Chelsea

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 01: Eden Hazard of Chelsea celebrates after scoring his team’s second goal during the Premier League match between Chelsea FC and AFC Bournemouth at Stamford Bridge on September 1, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Chelsea ligger i øjeblikket øverst i Premier League, efter en perfekt begyndelse på sæsonen under den nye træner, Maurizio Sarri.

The Blues oplevede noget nær tumultariske scener i løbet af denne sommers optakt til den nye sæson. Antonio Conte vendte tilbage til klubbens træningslejr på trods af, at det var en offentlighed, at man lå i avancerede forhandlinger med Sarri.

Chelsea har set sublime ud i denne sæson, med Eden Hazard som primær aktør i den offensive del af banen. Men de defensive problemer, bekymrer Sarri.

LÆS OGSÅ: Spansk medie: Real Madrid har fundet Ronaldo-erstatning

– Kun otte spiller ankom til træningen i begyndelsen af denne pre-season. Derfor mener jeg, det er meget normalt, at vi oplever defensive problemer i denne periode, siger Sarri.

– Vi kan klare problemer med kvaliteten i den offensive fase, men ikke i den defensive. Jeg bliver nødt til at organisere dem bedre defensivt, og det bliver spillerne nødt til at forstå, uddyber Sarri.

Sarri: Kun to hold er bedre end os: Liverpool og Manchester City

– I min optik er der to hold, Liverpool og Manchester City, som er bedre end os. Vi bliver nødt til at forbedre os, et skridt ad gangen. Mit mål er at blive det bedste hold i England inden for det næste år til 18 måneder, afslutter den italienske træner.

Liverpool er ligeledes ubesejrede i denne sæson og er a point med Chelsea, mens City ligger på tredjepladsen efter tab af to point mod Wolves.

LÆS OGSÅ: Zidane til Manchester United? Her er hans vilde plan