Den tyske midterforsvar Benedikt Höwedes rygtes væk fra Schalke, og mod Serie A-storklubben Juventus. Det tyder på at Juventus vil forstærke defensiven, efter salget af Leonardo Bonucci.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Schalke-midtstopperen Benedikt Höwedes forventes at forlade Bundesligaen. Den 29-årige tyske midterforsvar bliver jagtet af to europæiske storklubber.

(Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

De to klubber som viser interesse i tyskeren, er ifølge det italienske medie Liverpool og Juventus.  Dog skriver det italienske medie samtidig at Juventus skulle være i førersædet, i jagten på Höwedes.

Det italienske medie Carriere dello Sport skriver samtidig, at Benedikt Höwedes formentlig er nået til enighed med Juventus. Derfor skal der kun være styr på prisen som Höwedes skal koste, og hvad der skal stå i tyskerens kontrakt.

Schalke-kaptajnen Benedikt Höwedes forventes ifølge Calciomercato at koste omkring 75.000.000 kroner, for Juventus at hente væk fra Bundesliga-klubben Schalke.

Samtidig med at Benedikt Höwedes rygtes mod Serie A-giganten, rygtes Chelsea-kaptajnen Gary Cahill også mod klubben. Det tyder på at Juventus gør hvad de kan, for at forstærke sig efter salget af Juventus-profilen Leonardo Bonucci.

Læs også: Chokerende transfer: Juventus byder på Chelseas defensivstjerne