Den 22-årige Schalke-midtbanespiller Leon Goretzka, rygtes væk fra den tyske klub. Det forventes ikke at tyskeren vil underskrive en kontraktforlængelse, med den tyske klub. Derfor er der interesse fra to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Schalke-profilen Leon Goretzka forventes at forlade den tyske storklub. Den 22-årige tysker har kontrakt med Schalke frem til næste sommer, og det forventes ikke at tyskeren vil underskrive en kontraktforlængelse.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Der er interesse i den unge Schalke-spiller, fra to europæiske storklubber. Det er Serie A-storklubben Inter Milan, og Bundesliga-giganten Bayern München. Det forventes dog at Bayern München er favoritter, ifølge det italienske medie.

Den 22-årige Leon Goretzka er en meget solid defensiv midtbanespiller. Den tyske spiller er ifølge Calciomercato god til at holde fast på bolden, og så er den tyske midtbanespiller samtidig god i luften.

Solid statistik for den unge Schalke-midtbanespiller

En statistik i Bundesligaen er blevet foretaget, og den viser en meget positiv ting for den tyske midtbanespiller. Goretzka står noteret for flest vundne dueller om bolden, på den sidste tredjedel af banen.

Læs også: Napoli-forsvarsspiller rygtes mod europæiske storklubber