Den 29-årige Schalke-forsvarsspiller Benedikt Höwedes rygtes væk fra Schalke og mod Premier League-storklubben Liverpool. Det tyder på at Liverpool vil forstærke midterforsvaret, og nu kigger Klopp mod Bundesligaen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Liverpool Echo skriver, at Liverpool nu jagter en ny forsvarsspiller som kan forstærke defensiven. Liverpool og Jürgen Klopp kigger ifølge mediet mod Bundesligaen, og mere præcist Schalke 04.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Det er den 29-årige tyske forsvarsspiller Benedikt Höwedes som har været en af Schalkes vigtige spillere, i flere sæsoner. Benedikt Höwedes har faktisk spillet hos Schalke i hele hans senior-karriere, og også nogle af hans ungdomsår.

Joel Matip som Liverpool tidligere har hentet til klubben, kender også den 29-årige tysker Benedikt Höwedes personligt. Matip og Höwedes har været partnere i Schalkes midterforsvar, før Matip skiftede til Liverpool.

Liverpool Echo skriver samtidig også at det formentlig er derfor at Liverpool viser interesse, i Schalke-midterforsvaren. Matip og Höwedes var solide hos Schalke, og det har Klopp og Liverpool formentlig skrevet sig bag øret.

Kan de to spillere blive solide, i Premier League?

Liverpool har tidligere forsøgt at hente Southampton-kaptajnen Virgil van Dijk til klubben. Det har dog ikke gået i Liverpools retning endnu, og det er formentlig derfor Liverpool nu kigger i andre retninger.

Læs også: FM 2018 er snart ude: 10 klubber du bare SKAL prøve