Der er stor interesse i Schalke-midtbanespilleren Leon Goretzka, fra europæiske storklubber. Det tyder dog på at den italienske gigant Juventus, er favoritter i kampen om tyskeren.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige tyske midtbanespiller Leon Goretzka er efterhånden blevet en eftertragtet herre, hos flere europæiske storklubber. Mediet ReadBundesliga skriver at de klubber som jagter Goretzka er Juventus, Arsenal og Liverpool.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Leon Goretzka har kontrakt med Bundesliga-klubben Schalke frem til næste sommer. Det må understreges at Goretzka og Schalke skal blive enige om, de vil fortsætte samarbejdet eller om de skal sælge tyskeren.

Mediet understreger at det ikke tyder på at Leon Goretzka vil skrive under på en kontraktforlængelse, med den tyske storklub. Derfor forventes det at der vil ske noget når det er januars transfervindue åbner op.

Den italienske gigant Juventus har i løbet af sommeren vist stor interesse, i Liverpool-midtbanespilleren Emre Can. Goretzka og Can spiller nogenlunde på samme position, og derfor kan det være at Juventus dropper interessen i Emre Can.

Er Juventus favoritter i kampen om tyskeren?

Mediet melder samtidig at Serie A-giganten formentlig er favoritter, i jagten på den 22-årige Schalke-midtbanespiller. Leon Goretzka kan hos Juventus formentlig komme til at kæmpe om pladsen mod franskmanden Blaise Matuidi.

Læs også: Arsenal viser interesse i tidligere spiller